Warning: Undefined array key 2 in /var/www/vhosts/detrilker.nl/httpdocs/modules/Gastenboek.Module.php on line 22

Gastenboek

Rob en Lidy

23-07-2018
wij hadden een week vakantie in poppenwier,de eerste dag gegeten bij Trilker.En het was zo ontzettend lekker en veel te goedkoop en zijn daardoor 4 v/d 6 dagen daar wezen eten.Bediening erg leuk en gezellig. Een echte aanrader voor mensen die goed en lekker willen eten.
 

Henk en Jenny Nentjes

01-10-2016
Graag bedanken wij jullie voor de geweldige verzorging en het warme buffet op onze familiedag op 1 oktobe 2016 r van de familie de Haan. Iedereen was super tevreden Tot gauw, liefs van ons!
 

Jolanda

30-09-2015
Bedankt voor het mooie bericht Aleida. Het was inderdaad weer een supergezellig weekend! Mooi weer, lekker bier en andere versnaperingen, lekkere snacks, leuke spelletjes en bovenal: super live muziek! Iedereen bedankt voor zijn/haar komst!De foto's staan elders op deze site. Volgend jaar weer meer foto's van vrijdag en zaterdag. Foto's maken met een mobiel viel achteraf toch tegen, veel wazige foto's. Helaas hield de digitale camera het voor gezien vlak voor aanvang van de merke. Butterfly en DJ Sierd bedankt voor het beschikbaar stellen van de foto's van zondag!
 

Aleida

28-09-2015
afgelopen weekend Merke in Poppenwier geweest, wie niet geweest is heeft zeker weer veel plezier, humor en gezelligheid gemist, met een topper sportdag op de zondag, vele kaatsers en jeu da boulers en bij beide alle leeftijden aanwezig en natuurlijk lekker eten en drinken en dansen in de Trilker, Merke commissie en Teake en Jolanda bedankt voor het mooie weekend., Toppie!!!!!!!
 

rene willig

22-07-2015
Beste allemaal, wat een fantastisch café hebben jullie in Poppenwier. Wij hebben op de camping van RCN gestaan in Offingawier. Buurman Henk vertelde ons van jullie leuke, lekkere, betaalbare restaurant café, bistro, ja wat zijn jullie eigenlijk niet. We zijn met 2 gezinnen bij jullie gaan eten en drinken en het was fantastisch. Jullie spelen echt in op de wensen van de mensen. Superlekker gegeten, voor herhaling dat op zeker. Net zoals buurman Henk zal ik jullie aanbevelen bij familie want die gaan een week naar Snikzwaag. Nogmaals dank en nog even dit: Waarom eten en drinken wij hier? Omdat het retegoed is bij de Trilker in Poppenwier! Groetjes fam. Willig uit Schagen, noord holland
 

marion en bert

19-06-2015
we komen zo eten ,want het is altijd heerlijk bij jullie!
 

Kaatje

19-08-2014
Maandag a.s komen we weer naar Poppenwier,dus dan zien jullie ons weer op dinsdag voor n heerlijk hapje eten.Leuk om jullie weer te zien!Groetjes,Kaat en Jos!
 

Jantina

10-06-2014
Wij hebben 2 dagen achter elkaar HEERLIJK bij jullie gegeten. Top! Echt een aanrader! Familie uit Laren en Eemnes
 

Joop

26-12-2013
Zin in de (altijd gezellige) Sylvesterloop :-)
 

Jolanda

19-08-2013
He Jos en Karin! Leuk dat jullie er weer zijn!!! Tot woensdag?! Fijne vakantie! Groetjes